Data si ora
Sala
Piesa
Autor
Regia
28-06-2017 ora 20.00 Sala Toma Caragiu STUDIO SPACE COADA Israel Horovitz Iarina Demian
28-06-2017 ora 19.00 Sala Liviu Ciulei RAŢA SĂLBATICĂ Henrik Ibsen Peter Kerek
29-06-2017 ora 20.00 Sala Toma Caragiu STUDIO SPACE COADA Israel Horovitz Iarina Demian
30-06-2017 ora 19.00 Sala Liviu Ciulei ARTĂ Yasmina Reza Cristi Juncu
1-07-2017 ora 19.00 Sala Liviu Ciulei

CĂSĂTORIA

Reprogramat din data de 30 iunie

Gogol Yuri Kordonsky
1-07-2017 ora 19.00 Sala Toma Caragiu

OSCAR ȘI TANTI ROZ

Reprogramat din data de 22 iunie

Eric Emmanuel Schmitt Chris Simion Mercurian
2-07-2017 ora 19.00 Sala Liviu Ciulei MEŞTEŞUGUL VIEŢII Hanoch Levin Felix Alexa
2-07-2017 ora 19.00 Sala Toma Caragiu

OSCAR ȘI TANTI ROZ

Reprogramat din data de 23 iunie

Eric Emmanuel Schmitt Chris Simion Mercurian
4-07-2017 ora 18.30 Sala Toma Caragiu STUDIO SPACE

CRIMĂ ȘI PEDEAPSĂ

Reprogramat din data de 21 iunie

F.M. Dostoievski Yuri Kordonsky
5-07-2017 ora 18.30 Sala Toma Caragiu STUDIO SPACE

CRIMĂ ȘI PEDEAPSĂ

Reprogramat din data de 24 iunie

F.M. Dostoievski Yuri Kordonsky

 

 

COADA

altISRAEL HOROVITZ / IARINA DEMIAN

Sala Toma Caragiu STUDIO SPACE -  Miercuri 28, Joi 29 Iunie 

 

Distributie si imagini

Crimă şi pedeapsă

Crima si pedeapsa

DOSTOIEVSKI / KORDONSKY

Sala Toma Caragiu - SPACE STUDIO / Marţi 4 şi Miercuri 5 Iulie

Kordonsky, rusul care ni-i tălmăceşte pe marii ruşi

După Cehov şi Gogol, regizorul Yuriy Kordonskiy a mai montat un compatriot. Dramatizarea sa după "Crimă şi pedeapsă" ni-l aduce mult mai aproape pe Dostoievski. De unde se vede treaba că ai nevoie de un rus ca să întelegi ruşii.

Distributie si imagini

Meşteşugul vietii

07-greyLEVIN / ALEXA
Sala Liviu Ciulei Duminică 2 Iulie

€œMeşteşugul vieţii€, una dintre cele mai apreciate piese ale marelui dramaturg israelian Hanoch Levin, examinează viaţa din perspectiva unui cuplu: speranţe pierdute, viaţă irosită, manie, violenţă, regrete, dificultăţi de comunicare. Lupta dulce-amăruie şi disperată din cuplu reflectă intrebări universale. După o viaţă trăită impreună, cei doi au revelaţia profundă a nefericirii. Spectacolul lui Felix Alexa, care deschide noua stagiune a Teatrului Bulandra, creează un echilibru perfect intre umor şi tragic, scoţand la iveală latura crudă şi cinică, comică şi burlescă a universului lui Levin.

Distributie si imagini

RAŢA SĂLBATICĂ

IBSEN / KEREK
Sala Liviu Ciulei / Miercuri 28 Iunie

Cu: Victor Rebengiuc, Ioana Anastasia Anton, Gheorghe Ifrim, Şerban Pavlu, Manuela Ciucur, Constantin Cojocaru şi Adrian Titieni

Regia: Peter Kerek

Scenografia - Octavian Neculai

O perspectivă unică a fundamentului existenţei umane, RAŢA SĂLBATICĂ ilustrează perfect anumite teme şi idei controversate, dar de certă actualitate atât în timpul lui Ibsen cât şi în prezent. Înţelegem din piesa aceasta că nu întotdeauna adevărul e necesar, iar justiţia nu întotdeauna e justă. Familia Ekdal atinsese un oarecare echilibru în existenţa-i cotidiană, chiar dacă viaţa se desfăşura sub imperiul unei uriaşe minciuni care, odată ce este dezvăluită, dezlănţuie de fapt tragedia.
RAŢA SĂLBATICĂ este un autentic exerciţiu de teatru modern, prin conţinut şi prin fina analiză psihologică a personajelor, dar mai ales prin constantele referinţe la trecut, un trecut care bântuie prezentul protagoniştilor şi îi împiedică să-şi trăiască clipa şi să viseze la viitor.

Artă

arta-an

REZA / JUNCU
Sala Liviu Ciulei / Vineri 30 Iunie

Oare cum ar reacţiona cineva dacă prietenul său cel mai bun ar face brusc o prostie atat de colosala incat ar pune sub semnul intrebării insuşi fundamentul relaţiei lor de amiciţie? Atunci cand un iubitor de artă cumpără ceea ce este la urma urmei un simplu tablou alb pentru o sumă exorbitantă, cel mai bun prieten al său o ia razna. Un al treilea prieten se găseşte prins la mijloc intre cei doi, intr-un spectacol care uimeşte prin luciditate şi umor....

Distributie si imagini

Căsătoria

casatoria

GOGOL / KORDONSKY
Sala Liviu Ciulei / Sâmbătă 1 Iulie

O căsătorie anunţată, o fată de măritat şi mai mulţi pretendenţi care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situaţia este o peţitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viaţa fetelor în momentul măritişului. Încercarea de a-şi găsi „alesul” potrivit naşte disperarea - iată o problemă a fetelor din toate timpurile şi toate locurile.

Acest regizor cu imaginatie si gîndire treaza, împreuna cu legendara trupa a nu mai putin legendarului teatru românesc de prim-rang european, a reusit sa realizeze un spectacol substantial si care tine, tot treaza, si atentia publicului pe parcursul celor trei ore cît dureaza.

Distributie si imagini

Oscar si tanti Roz

oscarsiroz

SCHMITT / SIMION

Sala Toma Caragiu / Sâmbătă 1, Duminică 2 Iulie

Oscar si Tanti Roz nu e doar povestea unui copil nedreptatit de soarta, care sta de vorba cu Dumnezeu; e povestea noastra, a tuturor. Exista in textul lui Eric Emmanuel Schmitt un mesaj tulburator: oricare dintre noi poate fi Oscar, dar cu un dram de noroc in plus. Mai multe zile daruite inseamna sa incerci sa te bucuri de viata, indiferent de cum ti-e harazita - in chip de premiu ori de pedeapsa - fara a uita totusi sa raspandesti binele in jurul tau.

Distributie si imagini